Bredband, tv och ip-telefoni

Våra fastigheter är anslutna till Telias fibernät, vilket innebär att vi kan få snabbt bredband, ett stort utbud av tv-kanaler samt ip-telefoni från Telia.

Med ett avi tillägg på 99kr per månad får ni ett grundläggande kanalpaket, den fasta kostnaden för ip-telefoni (samtalskostnad tillkommer) samt bredband till en hastighet av 250 Mbit/s.

Manual inkoppling Telia Router och TV-box

Ringa från mobilen via wifi – instruktion

Varje medlem kan själv lägga till de tjänster den önskar, t.ex. fler tv-kanaler eller snabbare bredband. Beställningar görs direkt hos Telia.

I varje lägenhet ska det finnas en router och en digitalbox som levererats från Telia, denna tillhör lägenheten och ska lämnas kvar vid flytt. Vid problem med eller frågor kring router och digitalbox, kontakta Telia.

Det finns över 150 tv-kanaler att välja på via vår fiberuppkoppling och det är inte tillåtet att ha en parabolantenn monterad på fastigheternas fasad, på balkongräcke eller någon annan av föreningens egendom. Om du känner att du trott det stora kanalutbudet via fiberuppkopplingen vill ha en parabolantenn måste den placeras i en separat ställning på din balkong eller uteplats och får alltså heller inte ställas på föreningens gräsmattor eller dylikt.