information till mäklare

vad ingår i månadsavgiften?

I månadsavgiften ingår värme, vatten, Från 1/7 2023 ett tillägg på 99kr för grundläggande tv-kanalpaket, den fasta kostnaden för ip-telefoni (samtalskostnad tillkommer) samt bredband till en hastighet av 250 Mbit/s. Varje medlem kan själv lägga till de tjänster den önskar, t.ex. fler tv-kanaler eller snabbare bredband. Beställningar görs direkt hos Telia.

finns det någon obligatorisk syssla som medlemmar måste delta i

Nej

kötid/antal personer i kö för både garage- och parkeringsplats

Parkeringsplats med elstolpe för motorvärmare finns oftast tillgänglig vid inflyttning. Kötid för carport är cirka 4 år. Köanmälan görs på föreningens kontor eller genom att fylla i kontaktformuläret här.

gemensamma utrymmen

På Blekingevägen 2 finns en fullutrustad övernattnings- och kalaslokal med fyra bäddar och plats för middag för tolv personer. Bokning av lokalen sker på föreningens kontor.    På Blekingevägen 12 eller via mail: info@brfblekinge.se

Övriga utrymmen som finns att nyttja i föreningen är tvättstugor med tre tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare och ett torkrum i varje, samt cykel- och barnvagnsförråd. Tvättstugorna finns på Blekingevägen 13 och Blekingevägen 5.

finns det beslut om större reparationer eller ombyggnader?

Enligt underhållsplanen. Se även Pågående och planerade projekt samt Genomförda projekt.

finns det beslut om kommande avgiftshöjningar eller -sänkningar?

I dagsläget (2024) finns inga beslut om någon avgiftsändring.

Avgiftssänkning gjordes 2022 med ytterligare 5%
En avgiftssänkning införs från och med första januari 2021 med 7%.

Föreningen har betyg A hos Allabrf.se

allabrf.se har granskat föreningens bokslut för 2022 och tilldelat betyget A. Högsta betyg är A++, lägsta betyg är C. Betyget baseras på föreningens belåning, avgiftsnivå, kassaflöde, hyres- och övrigaintäkter, rörelsekostnader och räntekänslighet.