Tvättstuga

Inom föreningen finns det två tvättstugor, en på Blekingevägen 5 och en på Blekingevägen 13. Varje tvättstuga innehåller tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en strykbräda (medtag eget strykjärn).

Boka tvättstuga

Bokning görs på bokningstavlorna som finns utanför respektive tvättstugan med hjälp av lägenhetens bokningscylinder. Saknar du bokningscylinder kan en ny köpas på föreningens kontor.

Tvättstugorna bokas i pass om fyra timmar mellan kl. 06:00 och 22:00. Maskinerna stängs automatiskt av kl. 22:00 och strömmen slås på igen kl. 06:00, så det går inte att tvätta utanför tvättiderna. Det är heller inte tillåtet att förvara tvätten i tvättstugorna utanför ens egen tvättid, t.ex. på natten.

Användning

I tvättstugorna finns anslag med bruksanvisningar för maskinerna. Efter att du har använt tvättstugan ska du städa av den enligt de anvisningar som finns på anslag i tvättstugan. Redskap för rengöring finns i tvättstugorna.
Vid fel på maskinerna, felanmäl till föreningen på e-post info@brfblekinge.se eller mobiltelefon 070 – 863 30 67 direkt så att vi kan få felet åtgärdat så fort som möjligt. Sätt en lapp på maskinen som inte fungerar, dessa finns i entrén till tvättstugorna.